Seuraa Unisport-Saltex Oy

Haemme HENKILÖSTÖPÄÄLLIKKÖÄ

Uutinen   •   Helmi 16, 2018 09:08 EET

Haemme HENKILÖSTÖPÄÄLLIKKÖÄ vastaamaan Unisportin henkilöstöasioista Suomessa.

Henkilöstöpäällikkö vastaa työsuhdeasioista ja resursoinnista sekä tukee esimiehiä henkilöstöasioissa. Työtehtävät sisältävät henkilöstön työsopimuksiin, työehtosopimuksiin ja rekrytointeihin liittyvän tuen Unisport Suomen liiketoiminnalle. Lisäksi tehtäviin kuuluu henkilöstön kehittämistyötä yhteistyössä Unisportin muun henkilöstötiimin kanssa, esim. vuosittaisten henkilöstöprosessien ohjaamisen ja siihen liittyvän HR-järjestelmätuen (Sympa-järjestelmä käytössä). Henkilöstöpäällikkö huolehtii koko työsuhteen elinkaaresta ja osallistuu myös konsernitason henkilöstön kehittämiseen. Henkilöstöpäällikkö vastaa myös Suomen ulkoistetun palkkahallinnon valvonnasta ja kehittämisestä.

Valittava henkilö työskentelee läheisessä yhteistyössä Unisportin Suomen esimiesten kanssa tavoitteena henkilöstöprosessien jatkuva parantaminen ja liiketoiminnan tuki kaikissa HR-asioissa. Henkilöstöpäällikkö raportoi Unisportin lakiasiain- ja henkilöstöjohtajalle.

Edellytykset

Valittavalla henkilöllä tulee olla korkeakoulu- tai AMK-tutkinto sekä usean vuoden kokemus henkilöstötehtävistä ja työsuhdeasioiden hoitamisesta mielellään kansainvälisessä yrityksessä. Tehtävän edellytyksenä on oma-aloitteinen työote, kokemusta työehtosopimusten soveltamisesta ja kiinnostus henkilöstön kehittämiseen. Tehtävästä suoriutumiseen vaaditaan erinomaisia yhteistyö-, vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja. Tehtävän hoitaminen edellyttää sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa.

Toimipaikka on Unisportin pääkaupunkiseudun toimipisteessä tai mahdollisesti muussa Unisportin Suomen toimipisteessä. Tehtävä edellyttää jonkin verran matkustamista muille yhtiön toimipaikoille erityisesti Suomessa.

Tarjoamme sinulle vastuullisen ja mielenkiintoisen työtehtävän kasvavassa ja kansainvälisessä konsernissa sekä mahdollisuuden olla mukana rakentamassa menestystarinaa urheiluliiketoiminnassa. Tukenasi sinulla on ammattitaitoinen ja innostava organisaatiomme sekä muut resurssit.

Kiinnostuitko? Käy rekisteröitymässä hakijaksi osoitteessa www.experis.fi, viimeistään 5.3.2018. Liitäthän mukaan CV:si ja hakemuksesi palkkatoivomuksineen. Lisätietoja tehtävästä antaa Experiksen rekrytointikonsultti Terhi Airas, puh. 040 7000 204 ja/tai terhi.airas(at)fi.experis.com.

Unisport on urheilu- ja liikuntapaikkojen toimittaja ja markkinajohtaja Pohjoismaissa. Tarjoamme asiakkaillemme kokonaisvaltaista palvelua sisä- ja ulkoliikuntapaikkojen suunnittelusta avaimet käteen -toimituksiin ja välineisiin sekä huolto- ja ylläpitopalveluihin. Vahvuuksiamme ovat jatkuva tuotekehitys, oma tuotanto, kokonaistoimitukset ja kattava tuotevalikoima. Unisport konserni sai alkunsa Unisport-Saltex Oy:n ja Kerko Group Oy:n yhdistyessä vuonna 2016. Konsernin yhteenlaskettu liikevaihto vuonna 2016 oli noin 125 miljoonaa euroa. Yhtiöllä on n. 300 työntekijää, 23 toimipistettä ja neljä tuotantoyksikköä kuudessa maassa. Pääkonttori sijaitsee Helsingissä. Unisportin tytäryhtiöt Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Yhdistyneessä kuningaskunnassa ja Latviassa täydentävät toisiaan tuotetarjonnan osalta ja maantieteellisesti. Unisportin liiketoiminta on vahvassa kasvussa!